Služby MHC Mobility

Společnost MHC Mobility poskytuje služby spojené s mobilitou a pomáhá firmám naplňovat jejich obchodní cíle již déle než 15 let, a to prostřednictvím financování vozových parků a zajišťování jejich kompletní údržby. Jejích služeb již využilo téměř 1 200 firemních klientů ze střední a východní Evropy, pro které spravuje více než 12 000 osobních, užitkových a těžkých nákladních vozidel. Největší prioritou společnosti MHC Mobility zůstává spokojenost zákazníků, a proto se v rámci své činnosti vždy přizpůsobuje situaci, zavedeným postupům i preferencím klientů a nabízí komplexní řešení zaručující mobilitu jejich firmy. Zaměstnává odborníky, kteří dokáží řešit problémy našich klientů i jejich podniků a pokrýt jejich potřeby ohledně vozového parku.

Vlajkovou lodí společnosti MHC Mobility je poskytování dlouhodobého a krátkodobého pronájmu.

Dlouhodobý pronájem přináší firmám především finanční a daňové výhody. V porovnání se standardními pronájmy, úvěry nebo alternativními formami financování vozového parku nabízí společnost MHC nižší splátky. Navíc dokáže zajistit mobilitu v režimu 24/7, zefektivnit provozní a administrativní řízení a zlepšit metriku ziskovosti firmy. Jinými slovy lze říci, že služba FSL (Full Service Lease, tedy pronájem včetně všech souvisejících služeb) umožňuje firmám přesně stanovit a naplánovat veškeré výdaje, které vynaloží na provoz a údržbu jejich vozidel po dobu trvání smlouvy o dlouhodobém pronájmu. Klienti společnosti MHC Mobility mohou dále využít i možnost dlouhodobého pronájmu elektrických vozidel a konzultace ohledně sítě dobíjecích stanic. Pronájem elektrických vozidel představuje ideální řešení pro všechny, kdo si přejí rozšířit své podnikání, postupovat při tom šetrně k životnímu prostředí a zároveň ušetřit čas i peníze tím, že část agendy svěří spolehlivému partnerovi. Toto řešení klientům umožňuje využívat moderní elektrická vozidla bez souvisejících starostí s jejich provozem a za výhodných finančních podmínek a navíc také snižovat uhlíkovou stopu díky inovativním technologiím použitým v elektrických automobilech.

Krátkodobý pronájem (Flex Lease) je vhodný pro firmy, které potřebují zajistit pohodlná a efektivní vozidla na krátkou dobu. Společnost MHC Mobility si přeje vyjít vstříc každému klientovi, a proto maximálně zjednodušila veškeré formality tak, aby celá transakce proběhla rychle a bez potíží. Její nabídka zahrnuje širokou škálu dobře vybavených vozidel třídy B, C a D a také dodávkových, chladírenských a elektrických vozů. Krátkodobé využívání vozu přináší klientovi celou řadu výhod. Tato vozidla především ideálně poslouží jako náhradní automobily a také pro účely dočasných projektů. Klient má v každém případě jistotu, že vozidlo je plně pojištěno i servisováno, a může flexibilně rozhodovat o délce pronájmu, o jeho ukončení v libovolnou chvíli nebo třeba o nahrazení vozidla jiným. Společnost MHC navíc garantuje pevné sazby za pronájem a možnost vypovědět smlouvu bez sankčního poplatku.

Za zmínku stojí také další důležitý aspekt: jakým způsobem probíhá spolupráce mezi společností a klientem. Společnost MHC Mobility si zakládá na tom, že nejprve důkladně zmapuje klientův podnik i jeho provozní prostředí a teprve poté naváže spolupráci a doporučí konkrétní řešení. Tato analýza jí pomůže pochopit případné problémy, kterým čelí podnikatelé v klientově oboru, a následně vypracovat nabídku na míru tak, aby v plné míře naplnila potřeby klientova podniku. Společnost MHC Mobility se vždy snaží nabízet svým klientům co možná nejvýhodnější řešení z hlediska úspory času a peněz, kontroly a předvídatelnosti nákladů i zjednodušení procesu vyúčtování nákladů na vozový park. Daří se jí to díky bohatým zkušenostem z oboru a vytrvalému zlepšování služeb, pomocí kterých dokáže naplňovat potřeby dnešního měnícího se světa.

Společnost MHC Mobility neustále pozoruje, jak podniky klientů fungují, a díky tomu velmi dobře ví, jak zásadní roli hraje mobilita v jejich podnikatelské činnosti. Pronájem vozidel představuje skvělou příležitost – nejenže společnost MHC nabízí širokou škálu vozidel různých typů, ale také poskytuje profesionální zákaznický servis od konzultací až po trvalou podporu během celé doby trvání pronájmu. Klienti se navíc nemusejí starat o zajištění náhradních vozů v případě poruchy nebo kolize. Získají tedy plnou mobilitu, kterou společnost MHC Mobility zakotvila i do své vize. Každému chce totiž dopřát možnost užívat si bez omezení nezávislost, jež vyplývá z pronájmu vozidel, a snaží se klientům v každé fázi spolupráce poskytovat pocit jistoty a bezpečí a šetřit jejich čas tím, že zajistí zejména dostupnost, flexibilitu a vysokou kvalitu služeb.

Povězte nám, co vy a vaše firma potřebujete, a konzultanti společnosti MHC Mobility vám poradí, pomohou a provedou vás celým procesem rozšíření, obnovy nebo výměny vašeho vozového parku a následně zajistí vše potřebné, abyste se vy mohli plně věnovat rozvíjení svého podniku!

Máte zájem o pronájem vozidla?
KONTAKTUJTE NÁS!
+420 255 712 811

Máte zájem o pronájem vozidla?

Kontaktujte nás

Newsletter

Přihlaste se k odběru a buďte vždy informováni o naší nabídce.
Získejte nejnovější informace a speciální nabídky týkající se pronájmu vozidel a služeb.


Tento web může používat technologii cookies především za účelem zajištění řádného fungování, ale také adresování provozu, ale také pro statistické a reklamní účely. Přijetí cookies umožňuje zrušit pomocí nastavení domácích prohlížečů.Více informací. OK