Iveco Eurocargo pro Unigastro s.r.o.!

Náš Dlouholetý zákazník Unigastro s.r.o. si od nás převzal již třetí z objednaných vozidel. Jedná se o Iveco Eurocargo ML750E19 FRC s dvoukomorovým chladicím a mrazicím boxem s agregátem Carrier Supra MT 750 s dvěma výparníky. Tato nástavba je pro našeho klienta vhodná právě proto, že disponuje jak chladicím, tak i mrazicím prostorem a klient je tak schopen zajistit chlazenou i mraženou distribuci velkoobchodním dodavatelům v jednom vozidle.   

Nyní pracujeme na objednávce dalších 3 vozidel!


Nabízíme jednoduchá a flexibilní řešení související s vozovým parkem přizpůsobená potřebám vašeho podniku. Díky našim rozsáhlým zkušenostem můžeme našim klientům pomoci rozvíjet jejich vedoucí postavení a společně utvářet budoucnost mobility. Poskytujeme analýzy a poradenství - i v rámci zavádění inovativních řešení pro vozový park vaší společnosti.

Máte zájem o pronájem vozidla?
KONTAKTUJTE NÁS!

Máte zájem o pronájem vozidla?

Kontaktujte nás

Newsletter

Přihlaste se k odběru a buďte vždy informováni o naší nabídce.
Získejte nejnovější informace a speciální nabídky týkající se pronájmu vozidel a služeb.


Tento web může používat technologii cookies především za účelem zajištění řádného fungování, ale také adresování provozu, ale také pro statistické a reklamní účely. Přijetí cookies umožňuje zrušit pomocí nastavení domácích prohlížečů.Více informací. OK